Sultantepe Ana sınıfı ve  İlk okulu öğretmenlerimiz tarafından maske mesafe ve hijyen şartları dikkate alınarak Mektep Sinemamız Açılmıştır.

Okulum Temiz Belgesini Aldık

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Esra ALĞIN ve öğrencilerimizin katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda Çoşkuyla kutlandı.

"Haktan bahar fermanı gelmedikçe, toprak sırrını açmaz."

Hz. Mevlana

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Kübra Ergün ve öğrencilerimizin katkılarıyla İstiklal Marşımızın 100. yıl dönümü Kutlandı

Sultantepe ilk ve imam hatip ortaokulu olarak kadın öğretmenlerimizi unutmadık.

Şbt

Kts Aralık-Ocak Faaliyeti kapsamında Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hüseyin AKTAŞ tarafından online bilgilendirme toplantisi gerçekleştirildi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

14 Mart Dünya Pi(π) Günü Çalışmamız.

Şbt

300 KİŞİLİK KONFERANS SALONUMUZU DÜZENLEDİK.

Şbt

Okul Aile Birliği Başkanımız ve Köy Muhtarımızın girişimleriyle okulumuza kazandırılan bu Hizmetten Dolayı EYYÜBİYE İLÇEMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ Mehmet KUŞ'a Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Tem

Eyyübiye İlçesinin eğitimin sorunlarını ve sıkıntıların olduğu;Ancak  Eyyübiye  ilçesinde çalışmaktan duyduğum memnuniyetten dolayı tercihim Sultantepe İlkokulu/İmam Hatip Ortaokulu oldu. Başta  öğretmenler olmak üzere, veliler ile birlikte buranın Eğitim-Öğretimini en iyi düzeye çıkarmak için ekip ruhu ile çalışacağımı belirtmek isterim.Görev yaptığım kurumlarda kurum kültürünün mutlak olmasına ve kazandırılmasına, Eğitim ortamının  başta fiziksel olmak üzere en iyi şekilde düzenlenmesine önem vererek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimi ile akademik başarılarını üst seviyeye taşıma konusunda gayret etme prensibine sahip olduğumu da belirtmek isterim.Bu prensip ve anlayışla çalışmayı burada da sürdürerek ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın varisleri olan çocuklarımızın çalışkan,manevi değerlere sahip ve  donanımlı insanlar olarak yetişmeleri için eğitimin tüm paydaşları ile işbirliği içinda çalışmaya gayret edeceğimi belirtmek isterim.

Kemal KILIÇ Kimdir

1980 yılında Malatya'nın Battalgazi İlçesinde doğdu.İlkokul, Ortaokul ve Lise Eğitimini Malatya Battalgazi ilçesinde tamamladı. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenlği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Birmler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu.2003'den beri 2 yıl öğretmen ve 15 yıl idareci olmak üzere 17 yıldır  Şanlıurfa'da görev yapmaktadır. 2011'den beri Sağlık İlkokulu'nda görev yaparken atama kararnamesi ile 02/07/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Aynı zamanda Üçüncü Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat  2.Sınıfta Okumaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır