ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu

Kas

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz..29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Haz

Mezuniyet törenimizde emeği geçen sınıf rehber öğretmenimiz Esra ALĞIN ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize gelecek eğitim hayatındaki bu zor ve meşaketli yolda başarilar dileriz.

Haz

Okulumuzda İstanbul'un Fetih'i Programı Çoşkuyla Kutlandı. Programda emeği geçen Yusuf BALAY Öğretmenimize ve öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Okulumuzda 23 Nisan Çoşkuyla Kutlandı.

Ock

Okulumuzda Dönemin Son Haftasında 4,5,6,7,8. Sınıflarımıza Her güne 1 deneme olacak şekilde seri denemeler yapıldı. Öğrencilerimizin dönem boyunca işlediği kazanımları denemelerle pekistirme şansı yakalayarak eksik kazanımların tekrar edilmesi sağlandı.Öğrencilerimize ve velilerimize mutlu tatiller dileriz.

Kas

Yeni okul etkinliğimiz "Çayım önümde dersimi çalışıyorum." etkinliğimiz ile öğrencilerimiz ders çalışırken fotolarını idaremize atıp okul sitemizde paylaşılıyor. Böylelikle Tüm öğrencilerimizin örnek almasına vesile olunuyor.

Kas

ARA TATİL SONRASI HER HAFTA 4,5,6,7 VE 8. SINIFLARIMIZDA DENEME SINAVLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Programda Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Kübra ERGÜN ve öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Kas

"Size Bir Masal Anlatacağım Arkadaşlar"  Etkinkinliğimiz başladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.Okulumuzda  18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen Özlem KAHRAMAN ve Osman ÖZÇELİK öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz

Mrt

Kts Şubat - Mart Ayları  Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı Faaliyeti Kapsamında Okul koridorlarımızda, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde satranç ve dama  takımları yerleştirildi. Okuldaki öğrencilerimiz teneffüs aralarında her sınıf kendi gün ve zaman aralıklarında akıl ve zeka oyunları köşemizden yararlanmaktadırlar. Öğrencilerimizin yoğun istekleri ve katılımın fazlası olmasından dolayı Akıl ve zeka oyunları köşemiz her sınıfın kendileri için belirlenen günlerde kullanılamasına imkan sunulmuştur.

Mrt

Kts Aralık - Ocak Ayları  Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı Kapsamında Sultantepe İmamı Mehmet ÖNCEL hocamız Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimiz ile buluştu. Mehmet hocamıza  öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiği samimi sohbeti için Teşekkür Ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Kübra ERGÜN tarafından hazırlana 40 şair 40 şiir etkinliği okulumuzda büyük bir heycan ve çoşkuyla gerçekleştrildi. öğrencilerimizin okudukları büyük şairlerimizn şiirleri sayesinde edebiyat alanında öğrencilerimizde heves oluştu. Birçok öğrencimiz bu şiir dinletisi sonunda kazanmış oldukalroı öz disiplin ve özgüven sayesinde birçok şiir yarışmalarına katılım sağladı. emeklereinden dolayı Türkçe öğretmenimiz Kübra ERGÜN ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.