Kemal KILIÇ - Okul Müdürü

1980 yılında Malatya´nın Battalgazi İlçesinde doğdu.İlkokul, Ortaokul ve Lise Eğitimini Malatya Battalgazi ilçesinde tamamladı. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenlği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Birmler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu.2003 yılından beri 2 yılı öğretmenlik ve 18 yılı da idareci olmak üzere 20 yıldır Şanlıurfa´da görev yapmaktadır. Sağlık İlkokulundaki  7 yıllık görev süresi dolduktan sonra atama kararnamesi ile 02/07/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Aynı zamanda Üçüncü Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 4.Sınıfta Okumaktadır.; Evli olup 2 çocuk babasıdır

Eyyübiye İlçesinin eğitimin sorunlarını ve sıkıntıların olduğu;Ancak  Eyyübiye  ilçesindeki Üst yöneticilerle çalışmaktan duyduğu memnuniyetten dolayı ilk tercihi Eyyübiye ilçesinden Sultantepe İlkokulu/İmam Hatip Ortaokulu oldmuştur.

Görev yaptığım kurumlarda kurum kültürün; mutlak olması ve kazandırılması önceliğimdir.Öğretmenler ve Veliler ile birlikte Eğitim-Öğretim kalitesini en iyi düzeye çıkarmak için ekip ruhu ile çalışmak prensibim olduğunu belirtmek isterim. Eğitim kalitesinin artırılmasında olmazsa olmazları; başta fiziksel ortamın en iyi şekilde düzenlenip en üst seviyeye çıkartarak ve bunu sosyal ve kültürel gelişimi ile taçlandırarak,öğrencilerin akademik başarılarını üst seviyeye taşıma sürecini, ekip ruhuyla gerçekleştireceğimi belirtmek isterim.

Bu prensip ve anlayışla çalışmarı sürdürerek;ülkemizin geleceği,yarınlarımızın varisleri olan çocuklarımızdan çalışkan,manevi değerlere sahip ve  donanımlı vatenseverler olarak yetişmek için eğitimin tüm paydaşları ile işbirliği içinda çalışarak görev yaptığım Eğitim Kurumun kalitesini en üst seviyeye çıkararak örnerk bir kurum olması ekip ruhu içinde gayret edeceğimizi belirtmek isterim.

´´YARINLAR YORGUN OLANLARIN DEĞİL RAHATINDAN VAZGEÇENLERİN OLACAKTIR.´´