Ock

Bigep kapsamında Okulumuzda Sınıflar Arası Resim Yarışması Düzenlenecektir.

Kas

Ock

16 OCAK İLE 20 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASI  1.YARIYILIN SON HAFTASI 4,5,6,7,8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE HERGÜNE 1 DENEME SINAVI OLACAK ŞEKİLDE SERİ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR.

SAYIN VELİLİLERİMİZ:

OKULUN SON GÜNÜNE KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK BAŞARISINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZİN SERİ DENEMELERİNE KATILIMINI MUTLAKA SAĞLAYALIM.

Ara

Bakanlığımızca Aile Okulu Projesi kapsamında çocuklarının eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin  ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi, millî ve manevi değerlerimizin aileler yoluyla çocuklarımıza aktarılmasıyla amaçlarıyla Bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

Kas

ÖDS (Öğrenci/ Öğretmen Destek Sistemi) mükemmel bir destek sistemi olup, bu sistemde; Okul dersleri modülü,LGS/YKS modülü, DYK Modülü bulunmaktadır.

!!!!!SAYFAYA BU LİNKİ TIKLAYARAK ERİŞEBİLİRSİNİZ.!!!!!!

Saygıdeğer Velilerimiz sevgili öğrencilerimiz deneme sınav sonuçlarını düzeltmemizin tek yolu disiplinli çalışmak ve çok kitap okumaktan geçiyor. Bu sonuçların düzeltilmesi sizin elinizde eksikliklerimizin giderilmesi için neye çalıştığımızı bilerek hareket etmeli ve hergün çalışmayı kendimize alışkanlık etmeliyiz. Sultantepe Ailesi olarak hep birlikte başaracağımıza olan inancımız tamdır.

okulumuz