ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu

Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu

SULTANTEPE MAH. SULTANTEPE KÜME EVLERİ NO 113 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, Değişime açık, Laik, demokratik bilince sahip, çevre bilinci gelişmiş, Fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Bilime hizmet eden, Bilim İnsanlarını örnek alan her alanda başarıyı yakalayan, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak öğrencilerimizin tüm hedeflerin odak noktası yapılması ve tam öğrenmenin uygulanması,okul çalışanlarının birbirlerine ve kendilerine güvenerek üretken bir ortamda verimli çalışması,eğitim ve öğretim süresince öğrenci ve veli memnuniyetinin sağlanması,öğrencilere bir birey olarak saygı duyan ve bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı kabul eden bir kurum kültürü ile sürekli değişim içinde çalışana ve öğrenciye mutlu,başarılı olabileceği bir ortamın hazırlanması için ortam hazırlamak.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:10 ders başlama 12:00-13:00 yemek molası 14:40 ders bitişi.
KALORİFER
servis
MERKEZ
18 KM
Okulumuz 5 Ortaokul dersliği 4 ilkokul derslği ve 1 Ana sınıfına sahiptir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Yeni okul