Etiket Sonuçları: Deneme

Ock

Okulumuzda Dönemin Son Haftasında 4,5,6,7,8. Sınıflarımıza Her güne 1 deneme olacak şekilde seri denemeler yapıldı. Öğrencilerimizin dönem boyunca işlediği kazanımları denemelerle pekistirme şansı yakalayarak eksik kazanımların tekrar edilmesi sağlandı.Öğrencilerimize ve velilerimize mutlu tatiller dileriz.

Ock

16 OCAK İLE 20 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASI  1.YARIYILIN SON HAFTASI 4,5,6,7,8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE HERGÜNE 1 DENEME SINAVI OLACAK ŞEKİLDE SERİ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR.

SAYIN VELİLİLERİMİZ:

OKULUN SON GÜNÜNE KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK BAŞARISINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZİN SERİ DENEMELERİNE KATILIMINI MUTLAKA SAĞLAYALIM.

Kas

ARA TATİL SONRASI HER HAFTA 4,5,6,7 VE 8. SINIFLARIMIZDA DENEME SINAVLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

KtsEkim - Kasım Ayları Akademik Gelişim, Kariyer Planlama Faaliyetleri Kapsamında Okulumuz Tüm kademelerinde Deneme Sınavı ve Deneme Analizi Gerçekleştirildi. Deneme Sınavlarımız sayesinde öğrencilerimiz sınava hazırlık sürecinde tecrübe edinip eksik bilgilerini sınavdan sonra öğretmenlerimizin sınav analizleri ile birlikte düzeltip tamamlamış olacakalardır.Deneme Sınavından sonra Öğretmenlerimiz her branşta tüm soruları öğrencileimiz ile birlikte anazlizini yapmışlardır. Okulumuz Öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Saygıdeğer Velilerimiz sevgili öğrencilerimiz deneme sınav sonuçlarını düzeltmemizin tek yolu disiplinli çalışmak ve çok kitap okumaktan geçiyor. Bu sonuçların düzeltilmesi sizin elinizde eksikliklerimizin giderilmesi için neye çalıştığımızı bilerek hareket etmeli ve hergün çalışmayı kendimize alışkanlık etmeliyiz. Sultantepe Ailesi olarak hep birlikte başaracağımıza olan inancımız tamdır.